Uudet pikaluotot

Joka vuosi lainamarkkinoille ilmestyy uusia pikalainoja, me kokosimme listan sinua varten. Monia luotonhakijoita kiinnostaa uudet pikalainat, tämä johtuu merkittävistä tarjouksista joita uudet avautuvat lainapalvelut tuovat tullessaan. Parhaimmillaan voit saada useammaksi kuukaudeksi kulutonta lainaa. Katso listasta mitkä lainapalvelut ovat uusia ja hae mielesi mukaan.

5/5

Lainasumma
1000 – 60000 €

Laina-aika
1 – 15 vuotta

Korko
4,66- 20%

Siirtoaika
Huomenna 9:00

5/5

Lainasumma
1 – 4000 €

Laina-aika
3 – 54 kk

Korko
0 – 20%

Siirtoaika
8:00

5/5

Lainasumma
100 – 10000 €

Laina-aika
8 – 80 kk

Korko
13,9 – 19,9%

Siirtoaika
8:00

5/5

Lainasumma
4000 – 10000 €

Laina-aika
36- 84 kk

Korko
20%

Siirtoaika
8:00

5/5

Lainasumma
500 – 5000 €

Laina-aika
6 – 60 kk

Korko
20%

Siirtoaika
8:00

5/5

Lainasumma
100 – 5000 €

Laina-aika
12 – 34 kk

Korko
19,9%

Siirtoaika
8:00

Haluatko tutustua tarkemmin luotonantajiin? Katso pikaluottovertailu

Uusi pikavippi avattu vuonna 2020

Vuosi 2019 on puolessa välissä ja uusi avattuja lainapalveluita taitaa olla jo useita. Moni norjalaistaustainen luotonantaja on tullut markkinoille tarjoamaan lainanvälityspalveluita. Kokeile mielummin perinteisiä suomalaisia luotonantajia, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle rahan-arvoisia etuja. harva uusi luotonantaja pystyy tarjoamaan yhtä hyviä tarjouksia kuin perinteiset vakavaraiset rahoituslaitokset tai yksityiset luotonantajat. Uusien lainapalveluiden ongelma on, että moni niistä on hyvin samanlainen. Hae suoraan pikaluottoa netistä ilman välikäsiä sivuiltamme. Säästät tällä tavoin aikaa ja rahaa.

Miksi ihmiset jahtaavat vuosi toisensa jälkeen uusia pikaluottoja? Syy lienee siinä, että jokainen jo nykyään toimivia lainapalvelu haluaa jatkuvasti kehittää palvelutarjontaansa enemmän asiakasystävällisemmäksi. Tästä hyvä esimerkki on lainapalvelu nimeltä Sortter, joka tarjoaa uusille asiakkailleen parhaan koron takuun, eli mikäli asiakas löytää lainan muualta edullisemmin, hänelle hyvitetään korkojen välinen ero.

Jokaisella uudella lainapalvelulla on aina jotain uutta tarjottavaa: uniikkeja tarjouksia, erilaisia bonuksia tai tehokkaampaa palvelua joka aidosti hyödyttää kuluttajaa.

Miksi valita uusi lainapalvelu?

Joillekkin lainanhakijoille on tärkeää, että he eivät hae samasta paikasta lainaa kahdesti. Tästä syystä moni etsii uusia lainapalveluita aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan yläpuolella esiteltyjä lainapalveluita. Ne tarjoavat edullista pikaluottoa arjen kaikkiin tarpeisiin lyhyellä hakemuksella. Sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä tai muitakaan tositteita sillä lainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Hiljattain auenneet lainapalvelut saattavat myös myöntää lainaa huomattavasti löyhemmin perustein, mutta silti kuitenkin henkilön maksukyvyn reilusti tarkistaen. Näin he houkuttelevat uusia asikkaita palveluun, jotka aikaisemmin ovat käyttäneet muita lainapalveluita.

Uudet palvelut pystyvät myös tarjoamaan lainaa edullisemmin kampanjatarjousten muodossa ja tätä kautta myös pitkällä maksuajalla mahdollisimman joustavasti.

Uudet pikavipit löytyvät myös lainanvälittäjiltä

Lainanvälittäjät kuten Omalaina, pyrkivät aina pitämään yhteistyökumppaniensa määrän markkinoita vastaavana. Tämä tarkoittaa, että he haalivat palveluunsa mukaan kaikki uudet lainapaikat jotka ovat hiljattain avattu, poislukien tietysti lainanvälittäjät jotka eivät toimi lainapalveluina itse vaan toimittavat vain lainahakemuksia eteenpäin.

Selvä trendi uusien lainapalveluiden laskussa on kuitenkin huomattavissa. Uusia vippejä avataan entistä vähemmän, koska lainsäädäntö uusia tulokkaita kohtaan on yksinkertaisesti liian ankara. Lainaa ei voida myöntää kepein perustein, jos korko ja kustannukset eivät vastaa riskiä.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4% ja 30%. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2021 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot