Pikaluotto tekstiviestillä

Etsitkö lainapaikkaa josta voit hakea lainaa tekstiviestillä. Tämä onnistuu helposti ja nopeasti pelkästään mobiililaitteella. Suosittelemme käyttämään alla olevia lainapalveluita, sillä listasimme taulukkoon tekstiviestiominaisuuden mukaan.

Tämä tarkoittaa, että luotonantajan on tarjottava luottotiliä, jolta nostat rahaa tekstiviestillä aina kun tarve ilmenee.

5/5

Lainasumma
1 – 4000 €

Laina-aika
3 – 54 kk

Korko
0 – 20%

Siirtoaika
Tänään 16:30

5/5

Lainasumma
100 – 10000 €

Laina-aika
8 – 80 kk

Korko
13,9 – 19,9%

Siirtoaika
Tänään 16:30

5/5

Lainasumma
4000 – 10000 €

Laina-aika
36 – 84 kk

Korko
20%

Siirtoaika
Tänään 16:30

5/5

Lainasumma
500 – 5000 €

Laina-aika
6 – 60 kk

Korko
20%

Siirtoaika
Tänään 16:30

5/5

Lainasumma
100 – 5000 €

Korko
19,9%

Laina-aika
12 – 34 kk

Siirtoaika
Tänään 16:30

Haluatko tutustua tarkemmin luotonantajiin? Katso pikaluottovertailu

Miten haen lainaa tekstiviestillä?

Kun tarvitset pikaluottoa tekstiviestillä sinun tulee ensin avata luottotili, jossakin yläpuolella mainituista palveluista. Luottotilin avaaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään ennen kuin päätät nostaa rahaa käyttöösi. Eli siirry ensin “hae nyt” painikkeesta lähettämään lainahakemus, tämän jälkeen saat luottopäätöksen luottotilistä. Kun olet avannut luottotilin, katso luotonantajan sivuilta ohjeet ja numerot tekstiviesti siirtoa varten. Näin voit aina tarpeen tullen nostaa rahaa käyttöösi pelkästään tekstiviestillä.

Pikaluotto puhelinliittymän avulla

Pikaluoton hakeminen netistä onnistuu millä tahansa laitteella. Tässä tapauksessa jos haluat tehdä nostoja tekstiviestillä tulee sinun valita lainatuotteeksi joustotili. 

Jos haluat hakea kertalainaa, voit tehdä sen tabletilla tai mobiililaitteella. Täytä lyhyt hakemus ja saat rahat heti tilille, lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja luottopäätöksen saat samantien.

Lainanhakija ei välttämättä tarvitse edes puhelinliittymää hakeakseen lainaa, sillä riittää että kännykkä on yhteydessä Wi-Fi verkkoon.

Moni luotonantaja tarjoaa nykyään tekstiviestien sijaan sovelluksia

Yhä useampi luotonantaja haluaa sitouttaa asiakkaansa ja helpottaa hänen luotonhakemistaan tarjoamalla käyttöön ilmaista sovellusta. Se toimii samalla periaatteella kuin tekstiviesti, mutta on huomattavasti helpompaa. 

Todennäköisesti tämä konsepti tulee käyttöön kaikissa lainapaikoissa jotka toimivat verkossa. Toivottavasti artikkelista oli sinulle apua lainan hakemisessa.

Mihin perinteinen tekstivippi on hävinnyt?

Perinteikkäät tekstivipit olivat suosionsa huipulla 2000-luvun alussa, jolloin pikavippi kulttuuri netissä oli kuin villi länsi konsanaan. Nykyään perinteisten tekstiviestillä tehtävien rahan-nostojen sijaan lainaa voi nostaa suoraan mobiililaitteelle tarkoitetusta applikaatiosta tai vastaavasti suoraan mobiililaitteen selaimella verkkopalvelusta.

Kuitenkin joissakin lainapalveluissa on mahdollista nostaa lainaa tekstiviestillä, mutta vasta kun varsinainen lainahakemus on jo lähetetty ja lainasopimus tehty. Tekstiviestillä lainan myöntäminen on liian riskialtista luotonantajille, koska henkilöä ei voida riittävän tarkasti tunnistaa.

Kun tekstivippejä ei enää myönnetä ei myöskään henkilötietojen väärinkäyttöä pääse esiintymään.

Tekstiviestillä rahan nostaminen omalle tilille

Siinä tapauksessa jossa lainasopimus joustoluotto -yhtiön kanssa on jo tehty on rahaa mahdollista nostaa tilille suoraan tekstiviestillä.

Luotonantajilla on omat tapansa ottaa vastaan nostopyyntöjä tekstiviestillä, mutta useimmiten se menee siten että lähetät tunnistatumisen yhteydessä käytetyllä puhelimella tekstiviestin “nosto” palvelusta annettuun numeroon sekä tarvittaessa tunnistuskoodin tekstikentässä.

Tekstiviestit voivat olla maksuttomia tai sitten saattavat maksaa perinteisen operaattorin mukaisen maksun.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4% ja 30%. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2021 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot