Lendo

4.7 rating
4.7 tähteä 5 tähdestä (perustuu 6 arvosteluun)

Lendo kilpailuttaa lainahakemuksesi puolestasi maksutta yli 30 pankissa ja rahoituslaitoksessa. Voit saada lainaa jopa 15 minuutissa!

Lainaehdot Lendo:

Määrä 500...60.000
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,99 - 38 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Lendo yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.lendo.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 6899 8000
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@lendo.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

Lendo kokemuksia:

4.7
4.7 rating
4.7 tähteä 5 tähdestä (perustuu 6 arvosteluun)
Erinomainen67%
Todella hyvä33%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono0%
5.0 rating
22.7.2020

Mielestäni Lendo on saanut aivan liian vähän huomiota siihen nähden miten hyvä lainapalvelu tämä on. En enää koskaan hae lainaa perinteisestä pankista kun saan halvemmalla netistä!

Jari
5.0 rating
22.7.2020

Voin kaikille suositella tätä palvelua. Nopea lainanmaksu ja helppokäyttöinen lainahakemus. Näissä kahdessa asiassa ollaan onnistuttu erinomaisesti, myös asiakaspalvelu vastasi nopeasti avunpyyntööni ja sain lainan järjestettyä samalle päivälle!

Lydia
5.0 rating
22.7.2020

Ei voi kun hattua nostaa!

Leppis
5.0 rating
22.7.2020

Legendaarinen Lendo on kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani.

Touko

Lendo info:

Lendo on pohjoismainen lainojen kilpailutus palvelu joka on osa Schibsted Media Group konsernia. Palvelun avulla kuluttaja kilpailuttaa lainansa helposti usealla pankilla vain yhden hakemuksen avulla. Palvelu on ilmainen ja saat useita tarjouksia heti, tarjoukset eivät ole sitovia.

Lendo lainat:

Lendo tarjoaa lainaa kaikkiin tarpeisiin 500 eurosta aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa 1 vuodesta 15 vuoteen asti.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Lendo etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Lendo omat sivut:

Lendon omilta sivuilta pääset näkemään vastaanottamasi lainatarjoukset helposti. Näet siis yhteenvedon lainatarjouksista ja pääset valitsemaan lainatarjouksen joka sopii sinulle parhaiten.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Lendo pohjoismainen lainavertailu

Suurin osa suomalaisista tietää jo tämän palvelun ainakin nimeltä. Voimakkaan markkinoinnin ansiosta nyt sinullakin soi päässä Lendon tunnusmusiikki. Tässä palvelussa on kyse lainojen vertailemisesta ilmaiseksi.

Eikä mistä tahansa lainojen vertailemisesta vaan lainatarjousten vertailemisesta. Kun lähetät lainahakemuksen Lendolle se toimitetaan eteenpäin kaikille palvelussa mukana oleville luotonantajille.

Nämä luotonantajat vastaavat lainahakemukseesi tarjouksella joka on räätälöity juuri sinulle. Kaikki lainatarjoukset jotka saat palvelusta kirjataan Lendon paneeliin johon saat tunnukset lainahakemuksen yhteydessä. Pystyt helposti allekkain vertailemaan eri luotonantajien korkoja ja kustannuksia.

Vaikka hukkaisit tai unohtaisit tunnukset ei se haittaa, sillä samat lainatarjoukset toimitetaan sinulle sähköpostilla jotka voit allekirjoittaa itse mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

Kun allekirjoitat lainasopimuksen se muuttuu sitovaksi, paitsi että sinulla 14 vuorokautta aikaa muuttaa mielesi jos lainatarjous ei olekaan tarpeellinen.

Lainan valinta

Kuka tahansa voi käyttää tätä lainapalvelua ja saada lainatarjouksia palveluita joiden ehdot hakija täyttää. Minimivaatimuksena on 18-vuoden ikäraja ja huolellisesti hoidettu oma talous, eli valitettavasti maksuhäiriömerkinnän omaaville ihmisille ei voida myöntää lainaa.

Kun saat eteesi tarjoukset kannattaa ehdottomasti punnita takaisinmaksuajan ja kustannusten välillä. Jotkut luotonantajat tarjoavat pidempiä maksuaikoja kuin toiset alhaisemmalla korolla, mutta mitä kauemmin maksat lainaa takaisin, sitä enemmän se tulee maksamaan.

Myös huomion sana lainojen vertailemisesta itse. Jos vertailet itse lainoja et koskaan saa tietää lainojen lopullista korkoa, koska lopullinen lainasopimus ja tarjous saadaan vasta kun lainahakemus on lähetetty. Tämä onnistuu juuri Lendolla, sillä kaikki lainatarjoukset on laadittu juuri lainanhakijan ominaisuuksia peilaten.

Mikä lainojen kilpailuttamisessa kiehtoo

Lainojen kilpailuttamisessa houkuttaa idea siitä, miten kukaan voi säästää tuhansia euroja rahaa ilmaiseksi ja vieläpä muutamassa minuutissa. Lendo on onnistunut tässä erinomaisesti ja saavuttanut yhä enemmän markkina-alaa myös Suomessa.

Palvelussa on paljon asiakkaita jotka hakevat myös lainojen yhdistämistä tai jälleenrahoitusta, joka tarkoittaa aikaisempien lainojen tai velkojen maksamista takaisin uudella edullisemmalla lainalla. Tämä menetelmä on erinomaisen toimiva jos tuntuu, että sinulla on liikaa maksuja joista on vaikea pysyä kärryillä tai jos lainojen kulut tuntuvat liian kovilta.

Etenkin luottokortteja ja muita luottotilejä halutaan usein yhdistellä, koska luottokorteissa korot ovat lähes poikkeuksetta aina yli 20% samoin osamaksuissa.

Lendo korko - onko se kasvaneiden taloustietojen takana?

Selvennetään yksi asia. Lendohan ei itse voi päättää korkotasoaan vaan se määräävät yksinomaan palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit. Lendo ei siis ole lainaa myöntävä osapuoli vaan ainoastaan tarjoaa palvelun jossa voit kilpailuttaa lainat.

Lopullinen lainasopimus tehdään aina asiakkaan ja valitun luotonantajan välille ja tässä sopimuksessa ei Lendo ole osallisena.

Lendon korko ei siis ole parantuneiden taloustietojen takana vaan yksinomaan se, että palvelu on hyvin haluttu ja se houkuttelee yhä enemmän suomalaisia mukaansa parantamaan omaa asemaansa kuluttajana.

Suomessa on jo useita Lendon kaltaisia palveluita

Kilpailu myös luotonantajien ja lainankilpailuttajien keskuudessa on kovaa. Monesti jotkut vähemmän internettiä käyttävät henkilöt saattavat sekottaa jopa brändejä keskenään kuten esimerkiksi täysin suomalaisen Rahalaitos palvelun Lendoon.

Näiden kilpailutuspalveluiden lisääntyminen on parantanut kuluttajien asemaa lainamarkkinoilla huomattavasti sekä lisännyt tietoisuutta eri lainamuotojen ja vaihtoehojen ympärillä. Tälläiest kuluttajille suunnatut palvelut ovat erittäin tervetulleita Suomen markkinoille.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: