Koroton pikaluotto

Etsitkö korottomia lainatarjouksia, mutta sinulla on vaikeuksia löytää niitä? Tervetuloa sivustollemme esittelemme tällä sivulla Suomen suosituimmat lainatarjoukset joita ei kannata missata. Voit saada jopa 60 vuorokautta kulutonta ja korotonta lainaa!  Alapuolella olevassa taulukossa yritykset joiden kohdalla lukee korko alkaen 0 % tarjoavat kulutonta ja korotonta pikaluottoa uusille asiakkaille. Suosituimmat tarjoukset ovat tällä hetkellä Suomilimiitin 60 vuorokautta ja Ferratumin 30 vuorokautta, kolmantena Blue Finance jolta voit saada 300 euroa vippiä ilman kuluja kahden viikon ajan.

Hae siis omasi yhdellä klikkauksella. Tarjouksen lunastaneille laina maksetaan välittömästi lainahakemuksen lähetettyäsi!

5/5

Lainasumma
1 – 4000 €

Laina-aika
3 – 54 kk

Korko
0 – 20%

Siirtoaika
Tänään 16:30

5/5

Lainasumma
50 – 4000 €

Laina-aika
12 – 34 kk

Korko
0 – 19,9%

Siirtoaika
Tänään 16:30

Haluatko tutustua tarkemmin luotonantajiin? Katso pikaluottovertailu

Onko ilmainen pikaluotto oikeasti kuluton?

Kyllä. Uusille asiakkaille tarjottava etuus, joka on kuluton ja koroton laina tarkoittaa oikeasti täysin ilmaista lainaa. Tämän lunastaaksesi ehtona on usein, että et ole aikaisemmin asioinut kyseisessä palvelussa. Me keräsimme kaikki tarjoukset Pikaluottonetistä.fi sivuille, jotta sinä löydät etsimäsi heti.

Eivätkö luotonantajat tee tappiota tälläisestä toiminnasta?

Lyhyellä tähtäimellä kyllä, mutta tarkoituksena on tutustuttaa asiakas yrityksen palveluihin, jollon hän sitoutuu yrityksen tarjontaan ja toimintaan. Tarjous toimii ikäänkuin sisäänheittona potentiaalisille asiakkaille. Koventunut kilpailu asiakkaista rahoitusalalla on ajanut yritykset tekemään luovempia ratkaisuja joista yksi on juurikin nämä kyseiset lainatarjoukset. Taulukkoa päivitetään jatkuvasti aina kun tarjouksia ilmaantuu, näin pystyt heti hakemaan tarjouksen kun se on voimassa. Tutustu sitoumuksetta lainapalveluihin ilmaisen ensilainan avulla!

Mikä korottoman pikavipin idea on?

Korottomassa lainassa ei ole mitään koiria haudattuna. Kyse on yksinkertaisesti lainasta, jonka tarkoituksena on tutustuttaa asiakas lainapalveluun ja sen käyttämiseen, jonka jälkeen asiakas voi harkita jäävänsä palvelun käyttäjäksi.

Koroton pikavippi ei ole mikään uusi juttu, niitä on myönnetty jo 2000-luvun alusta palvelussa ensimmäistä kertaa asioiville henkilöille. Viime vuosina niiden tarjonta on kuitenkin hiipunut ja jäljelle on jäänyt vain muutama lainapalvelu, joka voi tarjota uusille asiakkaille lainaa kuluitta ja ne ovat Ferratum sekä Blue Finance.

Ferratumilta voi saada korotonta maksuaikaa lainalle noin 30 vuorokautta ja Blue financelta puolestaa 14 vuorokautta. Jos aika ehtii kulua umpeen ennen kuin laina on maksettu takaisin kokonaisuudessaan, joutuu asiakas maksamaan ylittävästä ajasta hinnaston mukaisen koron ja muut lainaehdoissa mainitut kulut.

Mitä jos olen käyttänyt jo kaikki ensilaina -tarjoukset?

Jos olet jo käyttänyt ensilainatarjouksesi edellä mainituista palveluista on kaikkein järkevin vaihtoehto käyttää lainan kilpailuttajaa, joka pystyy vertailemaan kaikki ne lainapalvelut jotka pystyvät tekemään sinulle lainatarjouksen.

Näin saat halvimman lainan, joka on mahdollista saada jos ensilainaajan tarjoukset on kaikki jo käytetty.

*Pieni bonusvinkki: kaikki lainanhakijat voivat saada “kulutonta lainaa” mikäli lainasopimus puretaan 14 vuorokauden kuluessa kuluttajansuojalain mukaisesti. 

Huomioi kuitenkin, että lainan peruuttamiselle on saatettu asettaa yksityiskohtaisia ehtoja esimerkiksi minimikorvauksista jotka täytää suorittaa peruuttamisesta huolimatta.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4% ja 30%. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2021 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot