Omalaina

5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 4 arvosteluun)

Omalaina.fi palvelusta saat useita lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella. Voit saada lainan tilillesi jopa 15 minuutissa!

Lainaehdot Omalaina:

Määrä 100...60.000
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Omalaina yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.omalaina.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero Ei tiedossa
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@omalaina.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Fredrikinkatu 34 B, 00101 Helsinki

Omalaina kokemuksia:

5
5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 4 arvosteluun)
Erinomainen100%
Todella hyvä0%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono0%
5.0 rating
23.7.2020

Sain uskomattomat 8 lainatarjousta 5000 euron lainalle. Erot näiden lainatarjousten välillä olivat lähes marginaalisia.

Niilo
5.0 rating
22.7.2020

Suosittelen ehdottomasti tätä palvelua kaikille, hyvät hinna lainoille, pärjää jopa pankeille.

Mege
5.0 rating
22.7.2020

Hyvin pelittää edelleen vaikka uusi korkolaki on voimassa!

Marjut
5.0 rating
22.10.2019

Erinomainen lainapalvelu kaikinpuolin. Useita tarjouksia ja nopeasti olivat tililläni.

Markku

Omalaina info:

Omalaina.fi palvelu on LVS Brokers Oy:n omistama lainojen kilpailutusta tekevä palvelu. Palvelusta voi saada pientä tai suurta lainaa parhailla ehdoilla ja parhaalla hinnalla.

Omalaina lainat:

Omalaina palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa 100 – 60 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 1  – 15 vuotta lainasummasta ja luotonantajasta riippuen.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Omalaina etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Omalaina omat sivut:

Omalainan omilta sivuilta pääset näkemään saamasi lainatarjoukset reaali-ajassa, voit helposti allekirjoittaa sinua kiinnostavan lainasopimuksen suoraan verkossa.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Omalainan lainatuotteet

Omalainan lainatuotevalikoima on useiden muiden lainankilpailuttajien tavoin hyvin monipuolinen palvelu, jonka erikoisuus on lainojen kilpailuttaminen. Lainaa voi hakea ihan mihin tahansa tarpeeseen ikinä keksitkään aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Eniten palvelua käytetään esimerkiksi auton tai muiden kustannusten rahoittamiseen joita varten pankista haettava laina on vaikea saada ja korko hyötyö on lähes minimaalinen.

Tämän lainapalvelun käyttö edellyttää lainanhakijalta täysi-ikäisyyttä sekä puhtaita luottotietoja siten, että maksuhäiriömerkintöjä ei lainanhakijalla saa olla. Varsinasen lainahakemuksen yhteydessä tämä tieto vaaditaan. Palvelussa on kuitenkin mukana myös hyvin erilaisia lainapalveluita jotka saattavat olla valmiita lainamaan rahaa myös vähempi tuloisille tai henkilöille joilla on mahdollisesti ongelmia takaisinmaksukyvyssä.

Näissä tapauksissa on kuitenkin itse selvitettävä mahdolliset lainapalvelut joissa tämä on mahdollista.

Uniikki lainapalvelu jossa mukana myös pankkeja

Omalaina on siitä hyvin uniikki lainapalvelu, että mukana on myös perinteisiä kivijalkapankkeja joista mainittakoon ainakin Nordea, Danske Bank ja Aktia. Tämä siis tarkotittaa, että lainojen kilpailuttaminen on hyvin tehokasta ja saat selkeän kuvan myös perinteisten ja yksityistenrahoituslaitosten välisistä kustannuseroista.

Omalaina lainehdot

Omalainahan ei varsinaisesti ole luotonmyöntäjä vaan se ainoastaan toimittaa heille lähettämäsi lainahakemuksen eteenpäin yhteistyökumppaneilleen. Tämä tarkotittaa, että hakemus jonka lähetät Omalainalle toimitetaan jopa yli 20 eri luotonantajalle, jotka itse päättävät lähettävätkö he sinulle lainatarjouksen.

Monet käyttäjät ovat sanoneet, että he ovat saaneet ensimmäiset lainatarjouksen jo minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä vaikka lainasummat ovat saattaneet olla suuria. Viimeisimmätkin lainatarjoukset toimitetaan 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Lopullinen lainasopimus tehdään aina lainanhakijan ja luotonantajan välillä joissa Omalaina ei ole osallisena. Eli kertauksen vuoksi, Omalaina vain ja ainoastaan kilpailuttaa lainasi.

Miten Omalaina.fi voi olla ilmainen palvelu?

Monet nykyajan verkkopalvelut ovat käyttäjilleen ilmaisia sillä komissio ansaitaan yhteistyökumppaneilta jotka ovat mukana palvelussa. Tässä tapauksessa Omalaina saa palkkion aina kun joku solmii lainasopimuksen yhteistyökumppanin kanssa joka on mukana heidän lainapalvelussa.

Palvelu on siis kuluttajille täysin ilmainen, joka tarkoittaa että voit koska tahansa ja missä tahansa kilpailuttaa lainatarpeesi saaden useita tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

On siis todennäköisesti järkevämpää kilpailuttaa kulutusluotto kuin hakea sitä suoraan pankista, koska tämä sama pankki joutuu mukaan tarjouskilpailuun kun käytät Omalainan palveluita.

Mitä liitteitä pitää toimittaa?

Omalainan lainahakemus on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, joka tarkoittaa että ylimääräiset asiat on karsittu pois. Koska liitteitä kuten palkkatodistusta, eläketodistusta tai tulotodistusta ei vaadita on lainahakemuksessa enemmän kysymyksiä.

Tämä siksi, että luotonantajat jotka saavat lainahakemuksen eteensä osaavat tehdä oman päätöksensä henkilön luottokelpoisuudesta ja tehtävästä lainatarjouksesta.

Vaikka lainahakemuksessa kysytäänkin paljon tietoja hakijasta on sen täyttäminen silti nopeaa ja joutuisaa. Eli sinun ei tarvitse stressata monimutkaisen lainahakemuksen kanssa vaan sen täyttäminen onnistuu nopeasti.

Mitä yhteistyökumppaneita Omalainassa on mukana?

Omalainalla on tällä hetkellä jo yli 30 yheistyökumppania joista osa on aina silloin tällöin pienellä tauolla. Koska yhteistyökumppaneita on useita on lainan kilpailuttaminen hyvin toimiva ratkaisu. Parhaimmillaan lainanhakija voi saada tarjouksia yli 30 eri pankilta!

Kuten aikaisemmin mainittu palvelun yhteistyökumppaneina on niin perinteisiä pankkeja kuin digipankkejakin sekä yksityisiä rahoituslaitoksia jotka kaikki ovat mukana samassa tarjouskilpailussa.

Päivitetyn listan yhteistyökumppaneista pääset näkemään Omalainan sivuilta, kohdasta yhteistyökumppanit.

Onko palvelu huijausta?

Jokaisesta verkossa toimivasta palvelusta leviää aina vääriä väitöksiä joissa mainitaan sana huijaus. Omalaina ei missään tapauksessa ole huijausta vaan ilmainen palvelu verkossa jossa kuka tahansa voi kilpailuttaa lainatarpeensa näppärästi ilman rekisteröitymistä.

Suurin huijaus on korkea korot joihin sinun ei tarvitse langeta kun käytät tätä erinomaista palvelua, joka taitaa itse asiassa olla tämän hetken suosituin kilpailutuspalvelu Suomessa.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: