Vippi.fi

Vippi.fi logo
Arvostelu:
5/5

Lainaa 100 – 10 000 € 

Vippi.fi tietoa

Lainapalvelu on perustettu vuonna 2006. Palvelua ylläpitää Saldo Finance Oyj joka on perustamisesta lähtien palvellut satoja tuhansia tyyyväisiä asiakkaitaan. Palvelu koki uudistuksen hiljattain sillä lainatuote valikoimaan tulivat joustoluotto ja kulutusluotto. Palvelun joustoluotto on 100 – 2000 € luottotili ja kulutusluotto on 1000 – 10 000 euron suuruinen kertalaina. Saldo Finance Oyj kuuluu Tact Group konserniin joka toimii myös Suomen lisäksi Ruotsissa ja puolassa.

Palvelun perustiedot

  • Haettavat lainat: 100 – 10 000 euroa
  • Maksuaika: 8 – 80 kuukautta
  • Maksunopeus: maksetaan heti tilille
  • Ikäraja: 18 vuotta

Arvostelu

Yleisarvosana:
5/5

Vippi.fi tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja arjen kaikkiin tarpeisiin. Oli tarpeesi sitten pikaluotto tai joustava laina löydät kaiki samasta palvelusta.

Kuka voi hakea lainaa?

Laina myönnetään täysi-ikäisille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Toisin sanoen hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lopullisen päätöksen saat kuitenkin vain kokeilemalla hakea lainaa.

Miten lainaa haetaan?

Lainahakemus täytetään verkossa nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitse lainan hakemiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, sillä Vippi.fi tarkistaa maksukykysi. Pääset täyttämään lainahakemuksen “hae lainaa” painiketta klikkaamalla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat päätöksen heti. Udistuksen myötä voit nykyään hakea palvelusta myös pikaluottoa pitkällä maksuajalla.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu riippuu valitsemastasi lainatuotteesta. Joustoluotossa takaisinmaksu tapahtuu joustavasti ilman kiinteää takaisinmaksuaikaa. Kulutusluotossa voit maksaa lainan kerralla tai erissä 13 – 80 kuukauden maksuajalla.

Joustolotto vai kulutusluotto?

Jos tarvitset pienempää lainaa aina silloin tällöin on joustoluotto ehdottomasti edullisemi ja parempi ratkaisu. Jos puolestaan tarvitset suurempaa lainaa kerralla on kulutusluotto oikea ratkaisu. Molempien tuotteiden kustannukset ovat riippuvaisia takaisinmaksuajasta. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä edullisemmat lainan kokonaiskustannukset ovat.

Vippi.fi etukoodi

Vippi.fi palveluun ei ole tällä hetkellä saatavissa etukoodeja tai alennuksia. Tosin edulliest hinnat takaavat korkeat asiakastyytyväisyyden, sama koskee palvelun nopeutta, sillä rahat voivat olla tililläsi jo muutamissa minuuteissa.

Mysaldo

Mikä on MySaldo? MySaldo on Vippifin ja Saldon käyttämä verkkopalvelu, jossa asiakas pääsee hallinoimaa omaa lainaansa. Tämä on erinomaista jos kyseessä on esimerkiksi joustoluotto, jolloin lainan hallinointi saattaa tutuntua silloin tällöin vaikealta. MySaldon avulla voit helposti varmistaa, että yksikään laskusi sähköpostiin ei myöhästy ks. pikavippi lasku sähköpostiin.

Vippi MySaldo tilin saa käyttöönsä kun hakee ensimmäistä kertaa lainaa jostakin Saldo Finance Oyj:n omistamasta lainapalvelusta. Kun olet avannut joustoluoton voit hakea vippi.fi tekstiviesti lainaa esimerkiksi tälläinen ominaisuus on pieni pikavippi.

Onko MySaldo helppo vippi?

Kyllä näin voidaan  sanoa. Kaikki luotot ja vipit joita vippi.fi tarjoaa ovat helppoja ja nopeita joilla on runsaasti positiivisia kokemuksia nähtävillä avoimesti eri keskustelupalstoilla. Jos haluaa löytää jotakin negatiivista tai huijaukseen liittyvää saa selata koko internetin läpi sillä sellaista ei löydy.

Yhteystiedot:

Saldo Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46 ( ei asiakaspalvelua)
20520 Turku

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 24 h / vrk
La – Su: 24h / vrk

Puhelinnumero: 010 219 5500
Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi

Vippi.fi logo

Lainaa 100 – 10 000 € heti tilille

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2019 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot