Freedom Rahoitus

4.8 rating
4.8 tähteä 5 tähdestä (perustuu 5 arvosteluun)

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainat puolestasi aina 60.000 euroon asti. Saat useita tarjouksia heti. Kokeile maksutta!

Lainaehdot Freedom Rahoitus:

Määrä 1000...60.000
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,99 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Freedom Rahoitus yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.freedomrahoitus.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 4241 4400
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Kaivokatu 8, 00100 Helsinki

Freedom Rahoitus kokemuksia:

4.8
4.8 rating
4.8 tähteä 5 tähdestä (perustuu 5 arvosteluun)
Erinomainen80%
Todella hyvä20%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono0%
5.0 rating
23.7.2020

Freedom Rahoitus auttoi helposti yhdistämään aikaisemmat luottoni yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Nyt ei tarvitse enää jokaista laskua tilittää erikseen ja ihmetellä mikä on taas jäänyt välistä.

Krista
5.0 rating
22.7.2020

Miten korkokatto vaikuttaa näihin lainavertailuihin?

Seppo
5.0 rating
22.7.2020

Rahalaitoksen kanssa yksi parhaimmista lainapalveluista joita olen ikinä kokeillut. Sain lainaa 2 tuntia sitten ja täytin hakemuksen vain hetkeä aikaisemmin. En edes vaivautunut odottamaan muita lainatarjouksia koska korko oli niin alhainen

Pirita
5.0 rating
11.10.2019

Erittäin nopea hakemuksen käsittely, plussat siitä!

Suosittelen

Freedom Rahoitus info:

Freedom Rahoitus on täysin samanlainen lainapalvelu kuin Zmarta tämä siksi, että palveluilla on sama omistaja Zmarta Group. Palvelu on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailuttamista tarjoavista lainapalveluista. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido tekemään lainasopimusta.

Freedom Rahoitus lainat:

Freedom Rahoitukselta voi hakea lainaa kaikkiin tarpeisiin. Lainasummat ovat 1000 – 60 000 euron välillä, 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Laina eivät vaadi hakijoilta vakuuksia eikä takaajia.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Freedom Rahoitus etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Freedom Rahoitus omat sivut:

Freedom Rahoituksen omilta sivuilta pääset hallinoimaan lainaasi helposti. Tarvittaessa voit hakea uuttaa lainaa tai maksaa aikaisemmat lainasi pois.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Freedom Rahoitus ja päähän jäävä vihellys

Kyllä, muistat oikein. Freedom Rahoitus mainostaa paljon radiokanavissa ja on tätä kautta löytänyt tiensä suomalaisten lainanottajien suosioon. Freedom Rahoitus on yksi monista Suomessa toimivista lainankilpailuttajista joka aidosti tarjoaa asiakkailleen maksutonta palvelua jossa kuka tahansa voi yhdistää tai hakea lainaa kilpailutettuna.

Selkeästi käännettynä se tarkoittaa, että kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen voi kilpailuttaa lainansa tässä palvelussa. Kilpailuttamalla lainat voi säästää järkyttäviä summia rahaa vain pienellä vaivannäöllä. Saattaa olla, että saat lainaa jopa edullisemmin kuin silloin jos hakisit sitä suoraan pankista tai luotonantajalta.

Pieni fakta

Freedom Rahoituksella on sama omistaja kuin Zmartalla joka nykyään kilpailuttaa lainojen lisäksi myös sähkösopimuksia. He ovat nähneet markkinoiden tarpeen saada kuluttajille suunnattuja vertailupalveluita joiden avulla he voivat säästää maksuttomasti vaivaa sekä rahaa.

Freedomin Rahalaitos takaa edullisimmat lainat

Freedomin Rahalaitos varmistaa kaikkien asiakkaiden tyytyväisyyden vain ottamalla mukaan kilpailutukseen ne laina ja luottoyhtiöt jotka voivat oikeasti tarjota markkinoiden edullisimpia lainoja.

Lainoja voi kilpailuttaa ihan mihin tahansa tarpeesen mökeistä autoihin ja moottoripyöriin. Kilpailuttaminen tapahtuu verkossa täyttämällä lyhyt lainahakemus, jonka jälkeen saat omatili-tunnukset joilla pääset katsomaan sinulle saapuneita tarjouksia. Samat lainatarjoukset toimitetaan sähköpostiisi hetkeä myöhemmin, josta pääset tutustumaan niihin tarkkemin.

Freedom Rahoitus ei itse ole lainaosapuoli vaan sopimus solmitaan luotonantajan ja asiakkaan välillä jossa Freedom ei ole millään tavalla osallisena. Jos haluat saada mahdollisimman edullista lainaa kannattaa ilmoittaa laina hakemus -kohdassa mahdollisimman realistinen takaisinmaksuaika ja lainasumma.

Freedom Rahoitus lainojen yhdistäminen ohjeet

Kerrataan lyhyesti mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa. Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan prosessia jossa haet uutta lainaa siten, että lasket aikaisemmat velat yhteen. Näitä velkoja voivat olla aikaisemmat lainat, osamaksut, luottokortit ja muut kulut jotka aiot maksaa pois uudella lainalla.

Tällä menetelmällä voit keventää huomattavasti omaa talouttasi helpottamalla takaisinmaksua: maksat vain yhdestä lainasta useiden velkojen sijaan. Toisekseen saat huomattavasti edullisemman lainan, jonka avulla saat kustannussäästöjä parhaimmillaan jopa tuhansia euroja, riippuen tietenkin velkamäärästä.

Lainojen yhdistäminen Freedom Rahoituksella tapahtuu täysin samalla tavalla kuin lainan hakeminen, paitsi että hakemuksessa valitset kohdan “olen yhdistämässä lainani”, jonka jälkeen lähetät hakemuksen normaaliin tapaan.

Nyt saamasi lainatarjoukset ovat tarjouksia lainojen yhdistämisestä, joka tarkotittaa että aikaisemmat velkasi on huomioitu siten, että sinulle pyritään tarjoamaan vain edullisempaa lainaa kuin nykyiset velkasi ovat.

Freedom Rahoitus huijaus

Freedom Rahoitus Oy huijaus on monen muun lainapalvelun tavoin hyvin haettu termi, jolla halutaan etsiä tietoa siitä onko palvelu luotettava. Me voimme sanoa, että palvelu on täysin luotettava lainojen kilpailuttaja, joka kuuluu kaikkiin rekisterihin joita tälläiseltä yritykseltä edellytetään.

Palvelussa ei ole mitään hämärää, eikä Freedom Rahoitus itse voi vaikuttaa tarjottuihin lainoihin vaan lainatarjoukset annetaan palvelun yhteistyökumppaneiden toimesta.

Kokeile vaikka itse ja hae lainaa site, että pyydät maksuttomat lainatarjoukset joista saat itse valita mikä kelpaa sinulle, vai kelpaako mikään.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: