Suomilimiitti

Suomilimiitti logo
Arvostelu:
5/5

Lainaa 10 – 2000 € ilman vakuuksia tai takaajia

Suomilimiitti tietoa

Palvelu on yksi suomalaisten lainanhakijoiden kestosuosikeista mitä tulee pienempiin pikaluottoihin. Laina ei vaadi minkäänlaista vakuutta tai takaajaa, lisäksi Suomilimiitti on täysin kotimainen lainapalvelu. Yritys palvelun taustalla on J.W.-Yhtiöt Oy, joka on toiminut kuluttajarahoituksen parissa jo pitkään. Uusille asiakkaille kuluton ja koroton laina 10 – 2000 € jopa 60 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Suomilimiitti on lopettanut toimintansa 1.9.2019 lakimuutoksista johtuen. Kokeile jotakin toista palvelua.

Palvelun perustiedot

  • Haettavat lainat: 10 – 2000 euroa
  • Maksuaika: 1 – 49 kuukautta
  • Maksunopeus: maksetaan heti tilille
  • Ikäraja: 21 vuotta

Arvostelu

Yleisarvosana:
5/5

Suomilimiitti pärjää Suomen lainamarkkinoilla joustavuudellaan ja kampanja tarjouksillaan. Palvelu on ehdottoman toimiva ratkaisu nopeaan rahoitukseen, sillä lainapäätökset annettan heti ja laina maksetaan tilille välittömästi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset lainan hakemiseen vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti millä tahansa laitteella, tarvitset vain toimivan internet-yhteyden. Aloita klikkaamalla “hae lainaa” painiketta ja siirry täyttämään lainahakemus. Saat heti hakemuksen täytettyäsi ja lähetettyäsi luottopäätöksen, jonka perusteella laina myönnetään tai ei myönnetä. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin joko kerralla tai erissä. Jos päätät maksaa lainasi takaisin erissä, voit saada 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa ja laina-aika 1 – 49 kuukautta joustavasti riippuen tarpeistasi.

Suomilimiitti kulutusluotto

Suomilimiitti oli pitkään pois pelistä lakimuutosten vaikeutusten takia, jonka vei myös suomilimiitti kuluttaja-asiamies asioihin, joista voit lukea netistä. Osa ihmisistä teki J.W.-yhtiöt joukkokanne jutun. Mikä on sinäänsä ihme juttu sillä Suomilimiitti on yksi suomalaisten suosituimmista lainapalveluista korkealla asiakastyytyväisyydellä he kiilaavat lähes ylivoimaisesti parhaimpien lainojen kärkeen.

Pikavippi Suomilimiitti

Tällä hetkellä tarjolla ei ole kulutusluottoa vaan Suomilimiitiltä voi hakea perinteistä pientä pikavippiä aina 600 euroon asti, lyhyellä noin 4 kuukauden takaisinmaksuajalla, jossa on maltillinen korko. Muita tunnettuja saman yhtiön omistamia lainatuotteita ovat Ekstraluotto, Eurolimiitti ja aikaisemmin oli Reissuluotto.

Voidaan sanoa, että Suomilimiitti oli ehkä kovin kilpailija nykyiselle yhdelle markkinakuninkaalle Ferratumille. Ferratum tarjosi aikanaan lähes identtistä lainatuotetta, joka kasvatti keskinäistä kilpailua asiakkaista.

Molemmat tähtäsivät korkeaan asiakaspalvelun laatuun ja nopeaan lainan toimitukseen, jonka takia molempien palveluiden asiakastyytyväisyys kasvoi runsaasti.

Ilmainen ensilaina

Ilmainen ensilaina oli yrityksen valttikortti. Moni lainanhakija empii aluksi lainanhakemista, mutta jos sen voi tehdä ilman korkoja ja kuluja jopa 60 vuorokauden ajan, näkivät asiakkaat että palveluhan on oikeasti todella hyvä. Tästä syystää sellaisetkin ihmiset jotka eivät uskaltaneet ottaa lainaa rohkenivat tekemään päätöksiä ja ottamaan lainaa vastuullisesti maksaen sen takaisin ennen kuin summalle tulee mitään korkoja tai kuluja. Nyt tarjous tai etukoodi ei ole enää voimassa, joten tällä hetkellä ilmaisen lainan voi saada ainoastaan “palauttamalla lainan” 14 vuorokauden kuluessa vedoten kuluttajansuojalakiin.

Lainan nostaminen tekstiviestillä

Suomilimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostojen tekemiseen pelkästään tekstiviestillä. Tämä vaatii, että olet ensin tehnyt luottosopimuksen palvelun sivuilla ja jatkossa voit tehä nostoja koska tahansa vain tekstiviestillä.

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 8:00 – 20:00
La – Su: 10:00 – 18:00

Puhelinnumero: 03 3399 3600
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Suomilimiitti logo

Kuluton ja koroton laina jopa 2000 €

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2019 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot