Pikaluotto 18 vuotiaalle

Oletko 18-vuotias ja etsit nopeaa pikaluottoa netistä? 18 vuotiaana lainan hakeminen on hieman haastavaa ja vaihtoehtoja on vähän. Me listasimme tähän parhaat lainapaikat joista sinun kannattaa hakea lainaa saadaksesi sen varmasti ja edullisesti. Aivan ensimmäisenä 18 vuotiaan kannattaa käyttää Blue Financen tarjoama 300 € ilmainen pikavippi, maksuaikaa tässä tarjouksessa on 14 vuorokautta.

Lainaa 18 vuotiaalle näistä palveluista

5/5

Lainasumma
100 – 5000 €

Korko
0 – 255%

Laina-aika
1 – 24 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 2000 €

Korko
49 – 132%

Laina-aika
3 – 30 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 300 €

Korko
41 – 135%

Laina-aika
3 – 34 kk

Arvostelu
Lue lisää

Haluatko tutustua tarkemmin luotonantajiin? Katso pikaluottovertailu

Lainaa heti 18v

Kaikki edellämainitut lainat maksavat rahat tilille heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että vaikka olisit 18 vuotias voit saada rahaa heti tilillesi ilman ylimääräisiä liitteitä tai tositteita maksukyvystä. Luottoarvio tehdää Instantor työkalua käyttäen reaaliajassa. Vuosia taaksepäin 18 vuotiailla oli enemmän lainamahdollisuuksia, mutta kiristyneiden lakiolosuhteiden vuoksi suurin osa lainatuotteista on siirtynyt yli 20 vuotiaille tarkoitetuksi.

Paras laina 18 vuotiaalle

Paras laina 18 vuotiaalle on aina tietysti ilmainen ensilaina, joka kannattaa käyttää ennen kuin kokeilee muita lainapalveluita. Tämän jälkeen ainoa asia, joka ratkaisee on myönnetäänkö laina. Vippi.fi palvelun 18 vuotiailla asiakkailla on positiivisia kokemuksia helposti hallinoitavasta lainasta, joka myönnetään melko varmasti tilille, jos lainasumma on pieni. Lainasto taas on monipuolinen rahoitusavun tarjoaja, palvelusta voi hakea joustoluottoa tai kulutusluottoa omiin tarkoituksiin.

Maltti on valttia

Vaikka oletkin nuori, ei silti kannata hölmöillä. Talous asiansa voi pilata jo nuorena, jos lainan maksuaikataulussa ei pysytä tai lainaa haetaan enemmän kun sitä voidaan maksaa takaisin. Älä käytä lainaasi turhuuksi tai jos käytät varmista, että pystyt maksamaan sen ajallaan takaisin. Jos näyttää siltä, että ollaan ajautumassa velkaongelmiin, on järkevää kääntyä ammattiauttajan puoleen heti alussa. Pikaluotto on kuitenkin paras työkalu kun tarvitaan rahaa nopeasti. Hae pikaluottoa, mutta tee se fiksusti ja varmista että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Pikaluottonetistä.fi

Pikaluotto netistä heti tilille 50 – 4000 €

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2019 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot