Ostosraha

Ostosraha logo
Arvostelu:
5/5

Lainaa 400 – 3000 €

Ostosraha tietoa

Etsitkö edullista kulutusluottoa netistä? Ostosraha tarjoaa edullista lainaa 400 – 3000 euroa jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelun taustalla toimii yritys nimeltä OPR-Finance Oy, joka on toiminut vastuullisena rahoitusyhtiönä jo vuodesta 2005. Palvelusta haetut pikaluotot joustavat asiakkaan elämäntilanteen mukaan. Yritys toimii Suomen lisäksi myös muissa Euroopan maissa kuten Ruotsi, Tanska, Hollanti ja Tsekki. Tutustu Ostosrahan lainaan ja hae heti edullista ja joustavaa lainaa tarpeesi mukaan!

Palvelun perustiedot

  • Haettavat lainat: 400 – 3000 euroa
  • Maksuaika: 12 – 36 kuukautta
  • Maksunopeus: maksetaan heti tilille
  • Ikäraja: 20 vuotta

Arvostelu

Yleisarvosana:
5/5

Ostosraha pärjää erinomaisesti pienemmissä ja suuremissa lainasummissa. Palvelu on nopeaa ja joustavaa, laina maksetaan parhaimmillaan heti tilille. Lisäksi sinua auttaa chat jos tarvitset apua lainan hakemisessa.

Kuka voi hakea lainaa?

Palvelun lainaa voi hakea vähintään 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka täyttää lainaehtojen mukasesti luottokelpoisuusmääritelmän. Tarvitset myös lainan hakemiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kuten muissakin nettipankeissa.

Miten lainaa haetaan?

Lainahakemus täytetään palvelun verkkosivustolla johon pääset klikkaamalla “hae lainaa” painiketta. Ennen kuin pääset täyttämään lainahakemuksen sinun tulee tunnistautua järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Sinulla tulee olla myös toimiva matkapuhelinnumero.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin 12 – 36 kuukauden mukaisella maksusuunnitelmalla riippuen lainasummasta joko kerralla tai erissä. Et tarvitse lainan hakemiseen lainkaan vakuuksia tai takaajia.

Mitä tarkoittaa joustava laina?

Joustava laina tarkoittaa asiakaslähtöistä lainaa, jonka takaisinmaksu joustaa lainaajan oman elämäntilanteen mukaan. Tässä Ostosraha on onnistunut erityisen hyvin. Jos tarvitset jossakin kohtaa suurempaa lainaa, voit hakea lainan korotusta ilmaiseksi. Sivustomme pikaluotto netistä.fi pitää huolen, että löydät varmasti sopivan lainan itsellsi mahdollisimman nopeasti.

OPR-Vakuus kokemuksia

Kuten tiedetään OPR-Vakuus omistaa Ostosraha.fi nimisen lainapalvelun, joka on myöntänyt luottoja jo yli kymmenen vuotta. Nyt uusimpien lakimuutosten myötä Ostosrahan liiketoiminta on vaikeutunut ja lainaa myönnetään enää pienempiä summia. Siksi suosittelemmekin katsomaan muita lainapalveluita ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Laina 15 min tilille on standardi

Kuten monella muulla palvelulla laina 15 minuutissa tilille on myös Ostosrahan standardi. Kun lähetät lainahakemuksen Ostosrahalle saat muutamassa minuutissa alustavan lainapäätöksen jossa sinulle kerrotaan voitko saada lainaa. Jos päätös on positiivinen voit suoraan ilmoittaa hakevasi lainaa, jonka jälkeen lainasumman ilmoitettuasi saat rahat ilmoittamallesi tilille 15 min.

Kirjautuminen on mutkatonta. OPR-Finance kirjaudu palvelussa voit hallinoida lainojasi kuten monissa muissa lainapalveluissa myös Ostosrahalla on oma järjestelmä, jossa lainan kuluja voi tarkastella. Siksi yrityksestä löytyy niin paljon positiivisia kokemuksia, koska he haluavat aidosti varmistaa, että asiakas on tyytyväinen palvelunsa laatuun.

www ostosraha fi lainanhaku

Lainanhaku tapahtuu perinteiseen tapaan www.ostosraha.fi sivustolla, jossa täytät ja lähetät lyhyen lainahakemuksen. Kirjautumisen voi tehdä mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla jotta tiedetään, että lainaa hakeva henkilö olet oikeasti sinä. Tällä tavoin Online laina on tilillä minuuteissa OPR Online palvelussa.

Valitettavasti tällä hetkellä lainaa Ostosrahalta ei voi saada, koska lakimuutoksen ovat runnelleet luottotuotteet. He kiittävät asiakkaita ja sanovat että toistaiseksi uusien Ostosraha kulutusluottojen myöntäminen on päätetty. Käy siis vilkaisemassa muita vaihtoehtoja!

Yhteystiedot:

OPR-Finance Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki
Y-tunnus: 1993902-6

Asiakaspalvelu:

Ma – Su: 8:00 – 22:00

Puhelinnumero: 020 741 2030
Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Ostosraha logo

Edullista ja joustavaa lainaa aina 10 000 € asti

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2019 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot