Ferratum

Ferratum logo
Arvostelu:
5/5

Lainaa 100 – 2000 € 

Ferratum tietoa

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tunnetta nopeista ja helppokäyttöisistä rahoitusratkaisuistaan. He ymmärtävät vuosien kokemuksellaan lainaajan näkökulman asioihin ja tarjoavat erittäin asiakaslähtöistä lainaa edullisin kustannuksin. He auttavat taloudellista apua tarvitsevia joustavilla rahoitusratkaisuillaan mahdollistaen avun kaikkiin elämäntilanteisiin. Palvelu toimii jo yli 25 maassa ja on palvellut jo yli kahta miljoona asiakasta. Rahoituksen on oltava nopeasti jokaisen saatavilla kun sitä tarvitsee. Ferratum – “Rahaa tekijöille”

Palvelun perustiedot

  • Haettavat lainat: 100 – 2000 euroa
  • Maksuaika: 3 – 54 kuukautta
  • Maksunopeus: maksetaan heti tilille
  • Ikäraja: 21 vuotta

Arvostelu

Yleisarvosana:
5/5

Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, josta kuluttaja voi hakea joustavaa lainaa kaikkiin tarpeisiin. Lainatuote on luottotili, jonka puitteissa voi tehdä nostoja heti tilille aina tarvittaessa. Uusille asiakkaille ensimmäinen laina on kuluton ja koroton 30 vuorokauden ajan.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainansaanti vaatii 21 vuoden ikärajan. Lisäksi hakijalla tulee olla vakituinen osoite suomessa sekä hyvin hoidettu talous takanaan.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen tapahtuu verkossa katsomalla sopivat pikaluotot läpi ja siirtymällä vihreästä painikkeesta palveluntarjoajan sivuille. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin, jonka jälkeen hakija saa päätöksen lainasta heti. Laina maksetaan heti tilille kun hakemus on hyväksytty. Jatkossa nostoja voi tehdä vuorokauden ympäri, mutta ensimmäinen nosto on tehtävä 07:00 – 23:00 välisenä aikana.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu joustaa elämäntilanteesi mukaan. Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa aina 3 kuukaudesta jopa 54 kuukauteen asti riippuen lainan suuruudesta. Jos ensilainan tarjous on lunastettu, tulee lainan takaisinmaksu suorittaa 30 vuorokauden kuluessa, muutoin lainakustannukset palautuvat normaali hintaisiksi.

Eräpäivän siirto

Ferratum joustava asiakkaana olet oikeutettu siirtämään eräpäivää jos tulee tarve. Eräpäivän siirtoa tarvittaessa ole yhteydessä asiakaspalveluun. Tarkista vielä mahdolliset tiedot siirrosta luotonantajan sivuilta.

www.ferratum.fi omat sivut

Ferratumin omat sivut ovat palvelu jossa lainaa voi hallinoida, järjestelmä on peritaatteessa asiakasjärjestelmä jossa kukin asiakas voi hallinoida lainoja ja asiakassuhdettaan. Nämä omat sivut löydät osoitteesta www.ferratum.fi, ja oikealla yläkulmassa lukee kirjaudu. Saat tunnukset omat sivut palveluun kun haet lainaa ensimmäistä kertaa, tässä yhteydessä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ferratum Money

Maailmalla Ferratum brändi tunnetaan myös erilaisilla nimillä joista ehkä tunnetuin lienee Ferratum Money. Laina on simppeli noin 2000 euron joustoluotto, jossa asiakas voi aina tarpeensa mukaan nostaa itselleen rahaa ikäänkuin ylimääräiseltä tililtä. Korko ja kulut astuvat voimaan kulluinkin voimassa olevien ehtojen mukaisesti. Nyt ferratum kulkee Suomesas nimellä Ferratumbank ja yhteystiedot ovat muuttuneet ferratumbank tyylisiksi esimerkiksi www.ferratumbank.fi.

Ferratumbank

Nimen muutoksen myötä kannattaa huomioida, että käytössä olevat yhteystiedot ovat liitteineen myös muuttuneet, kirjasimme muuttuneet yhteystiedot sivun alareunaan. Aikaisemmin yritys oli Ferratum Finland Oy, ja nyt se on Ferratum Bank p.l.c. Ferratum myönsi aikaisemmin myös Prime-lainaa vanhemmille asiakkailleen, joka olikin suosittu tuote pitkän aikaa, nyt kuitenkin muutosten myötä uusia prime lainoja ei ole myönnetty. Pikavippi on se lainatuote jota ferratum on rokannut Ferratum fi money on se osoite joista ihmiset yrittävät lainaa hakea, mutta valitettavasti käytössä on edellä mainittu osoite. Pääset hakemukseen myös painamalla hae nyt painiketta.

Ferratum business

Yrityksellä on myös konsepti joka on erikoistunut yritysrahoittamiseen, tästäkin olemme kirjoittaneet kattavan artikkelin jos omistat yrityksen ja halauat hakea lainaa ferratum business palvelusta, voit tustua tarkemmin siihen palveluun. Palvelua on verrattu myös Risicum palvelun liiketoiminta malliin, joka myöntää myös sekä jousto, että kulutusluottoja.

Yhteystiedot:

Ferratum Bank p.l.c
ST Business Centre

120 The Strand, Gzira

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 8:00 – 20:00
La – Su: 09:00 – 17:00

Puhelinnumero: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Ferratum logo

Ilmainen ensilaina 2000 € 30 vuorokauden ajan

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2019 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot