Risicum

Risicum logo
Arvostelu:
5/5

Lainaa 4000 – 10000 € 

Risicum tietoa

Lainapalvelu on Aurajoki Nordic Oy:n omistama lainatuote, joka on yksi Suomen johtavista kuluttaja- ja käyttöluottoja tarjoavista yrityksistä. Palvelun tarjontaan voit törmätä esimerkiksi verkkokauppojen rahoitusratkaisuissa. Palvelulla on jo yli 400 000 tyytyväistä kuluttaja asiakasta. Palvelusta voit hakea joustolainaa tai kertalainaa tarpeesi mukaan. Uudet asiakkaat saavat lainaa 0 % korolla jopa 45 vuorokauden ajan. Kokeile palvelua heti maksutta!

Palvelun perustiedot

  • Haettavat lainat: 4000 – 10000 euroa
  • Maksuaika: 36 – 84 kuukautta
  • Maksunopeus: maksetaan heti tilille
  • Ikäraja: 18 vuotta

Arvostelu

Yleisarvosana:
5/5

Risicum on erinomainen vaihtoehto nopeaan rahoitukseen. Palvelu on erittäin asiakaslähtöistä ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen missä tahansa milloin tahansa ja saat rahat tilillesi heti.

Kuka voi hakea lainaa?

Laina myönnetään täysi-ikäiselle raha-asiansa moitteetomasti hoitanneelle henkilölle. Lainaa hakevan henkilön on tullut asua Suomessa vähintään kaksi vuotta. Tarvittaessa voit joutua antamaan selvityksen tuloistasi.

Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan palvelun verkkosivustolla internetissä joko puhelimella tai tietokoneella. Tarvitse järjestelmään tunnistautumiseen mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset. Sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä tai antamaan erityisiä selvityksiä tuloistasi jos hyväksyt Instantor-palvelun käytön.

Lainan takaisinmaksu

Riippuu valitsemastasi lainasta. Joustolainan takaisinmaksuaika on 36 –  84 kuukautta ja kertalainan 12 kuukautta.

Kertalaina vai joustolaina?

Jos tarvitset pienempää lainaa netistä on joustolaina huomattavasti edullisempi kuin kertalaina. Jos tarvittava lainasumma on suurempi tulee kertalaina edullisemmaksi. Tarkista vielä luotonantajan sivustolta hinnasto jos et ole varma lainakustannuksista.

Risicum nostovara

Nostovaralla tarkoitetaan luoton määrää joka on nostettavissa kulloinkin voimassa olevan sopimuksen mukaisesti. Nostovaraa voi joustoluotossa saada jopa 5000 euroa, joka tarkoittaa että voit nostaa summan osissa tai kerralla käyttöösi.

Risicum kertalaina

Risicum tarjoaa myös kertalainaa, joka maksetaan tilille kokonaisuutena. Kertalainan ansiosta voit rahoittaa mitkä tahansa suuremmat ostokset kuten auton tai uudet kodinkoneet, sillä kertalainaa voi hakea Risicumilta jopa 10000 euroon asti ilman, että tarvitset vakuuksia tai takaajia. Pääset hakemaan lainaa kun menet Risicum kirjaudu pankkitunnuksilla, vaihtoehtoisesti voit myös käyttää mobiilivarmennetta jos käytössäsi ei sillä hetkellä ole verkkopankkitunnuksia tai et käytä niitä muutenkaan.

Risicum pikavippi

Kaikesta huolimatta, näitä molempia tuotteita voidaan kategorisioida pikavippi termillä, koska ne ovat nopeita ja niiden hakeminen vie vain lyhyen ajan päivästäsi. Saat päätöksen lainanmyöntämisestä heti kun olet lähettänyt hakemuksen, tämä tarkoitaa että voit saada lainan käyttöösi jopa alle 10 minuutissa.

Risicum perintä

Perinnällä tarkoitetaan, sitä kun laskut ovat jääneet maksamatta ja sille on suoritettu jatkotoimenpiteitä. Tähän tilanteeseen voi ajautua jos huolimattomasti hoitaa lainaansa, eikä välitä maksumuistutuksista joita saapuu useampi ennen kuin asia viedään eteenpäin. Tarvittaessa Risicum perintä ottaa kontrollin tilanteesta ja selvittää minkä takia et ole maksanut laskua ajallaan tai lainkaan.

Kaikesta huolimatta Risicum kokemuksia on paljon nähtävillä verkosta ja voit tehdä omat johtopäätökset näiden avulla. Me voimme kuitenkin lämpimästi suositella Aurajoki Nordic Oy:n omistamaa lainapalvelua joka tarjoaa hyviä lainaratkaisuja talouden jokaiseen tilanteeseen. Hae siis online laina jo tänään vaikka puhelimella, tabletilla tai millä tahansa muulla mobiililaitteella.

Yhteystiedot:

Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
20100 Turku

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 7:00 – 22:00
La – Su: 09:00 – 21:00

Puhelinnumero: 0200 90 900
Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi

Risicum logo

Hae lainaa 100 – 5000 € ilman vakuuksia

Ⓒ Pikaluottonetistä.fi 2019 – Hae pikaluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot