Rahoitu

5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)

Rahoitu.fi palvelu etsii sinulle parhaimmat lainatarjoukset kilpailuttamalla lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoituslaitoksella. Lainaa jopa muutamassa minuutissa!

Lainaehdot Rahoitu:

Määrä 2000...60.000
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Rahoitu yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.rahoitu.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero 03 41092000
Asiakaspalvelun sähköposti info@rahoitu.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Rahoitu kokemuksia:

5
5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Todella hyvä0%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono0%
5.0 rating
23.7.2020

Voin suositella palvelua ainakin lainojen yhdistämiseen. Sain pienennettyä lainakustannuksia melkein kaksinkertaisesti rahoitu.fi palvelussa

Elias

Rahoitu info:

Rahoitu.fi lainapalvelun omistaa Salus Group Oy, joka on tunnettu useista lainatuotemerkeistään lainojen kilpailutuksen parissa. Palvelussa kilpailutat helposti ja nopeasti lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoituslaitoksella. Näin voit olla varma, että saat aina markkinoiden parhaat tarjoukset lainallesi.

Rahoitu lainat:

Voit hakea lainaa kaikkiin tarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainasummat ovat 2000 – 60 000 euroa ja takaisinmaksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä riippuen valitsemastasi luotonantajasta.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Rahoitu.fi etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Rahoitu omat sivut:

Rahoitu.fi:n omilta sivuilta pääset nopeasti näkemään vastaanottamasi lainatarjoukset ja allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit palata myös myöhemmin hyväksymään parhaimman lainatarjouksen.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: