LuottoRaha

1.0 rating
1 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)

LuottoRaha maksaa lainat tilillesi jopa 15 minuutissa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Lainaehdot Luottoraha:

Määrä 300...600
Laina-aika 4 kuukautta
Korko 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Luottoraha yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.luottoraha.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 315 77610
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@luottoraha.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Annankatu 16 B, 00120 Helsinki

Luottoraha kokemuksia:

1
1.0 rating
1 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Todella hyvä0%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono100%

Ole ensimmäinen joka arvostelee palvelun.

LuottoRaha instantor

Luottorahalla on käytössä Instantor palvelu, joka tarkoittaa että lainapäätös voidaan antaa sinulle heti lainahakemuksen yhteydessä. Instantor on palvelu, jonka avulla rahoitusyhtiö pystyy kartoittamaan taloudellisen tilanteesi tarkemmin ja välittömästi joka mahdollistaa nopeat päätökset lainan suhteen.

Instantor palvelun käytölle on annettava erillinen lupa hakemuksessa. Yleensä käytössä on ollut rasti ruutuun merkitseminen, toinen vaihtoehto on että joudut odottamaan lainapäätöstä pidemmän aikaa, koska tiedot on haettava muualta ja tarvittaessa sinun on toimetettava liitteitä.

C Finance Oy kirjautuminen

Kirjautuminen palveluun tapahtuu LuottoRahan kotisivuilla. Tunnukset kirjautumiselle annetaan kun olet lähettänyt lainahakemuksen ja saanut postiivisen päätöksen lainastasi. Tunnukset koostuvat salasanasta ja käyttäjänimestä joilla kirjautumalla pääset hallinoimaan lainatietojasi ja halutessasi maksamaan tai nostamaan lainasaldoasi.

Luottoraha perintä

Perintää ei toivottavasti tarvitse miettiä, siihen joutuu vasta jos maksut ja laskut on laiminlyöty pidemmän aikaa. Jos tälläinen tilanne vaikuttaa realistiselta ota heti yhteyttä C financen asiakaspalveluun ja selvitä tarkasti oma maksukykysi ja katso jos pääset yhteiseen suunnitelmaan lainan lyhentämisestä tai maksusuunnitelman uusimisesta.

LuottoRaha info:

Luottoraha on suosittu suomalainen lainapalvelu, joka myönsi aikaisemmin 2000 euron joustoluottoja. Lakiuudistuksen myötä yhtiö myöntää nyt 300 – 600 euron pikalainoja 4 kuukauden takaisinmaksuajalla.

LuottoRaha lainat:

Luottorahan nykyinen lainatuote on kulutusluotto, jota haetaan suoraan verkossa Luottoraha.fi verkkosivuilta. Lainan suuruus on 300 – 600 euroa ja takaisinmaksuaika lainalle on 4 kuukautta.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Luottoraha etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Luottoraha omat sivut:

Luottorahan omilta sivuilta pääset hallinoimaan lainaasi helposti. Tarvittaessa voit hakea uuttaa lainaa tai maksaa aikaisemmat lainasi pois.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Credigo logo

Credigo

Blue Finance

Blue Finance