Haenyt

5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)

Haenyt lainapalvelu kilpailuttaa hakemuksesi yli 20 pankilla ja luotonantajalla. Voit saada edullista lainaa jopa 15 minuutissa!

Lainaehdot Haenyt:

Määrä 500...50.000
Laina-aika 12 - 144 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Haenyt yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.haenyt.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero vain sähköposti
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@haenyt.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Aleksanterinkatu 17 A, 15110 Lahti

Haenyt kokemuksia:

5
5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Todella hyvä0%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono0%
5.0 rating
9.10.2019

Helppo käyttää sekä toimii helposti!

Kirsi

Haenyt.fi lainaa verkossa

Haenyt.fi on lainapalvelu, joka kilpailuttaa lainatarpeesi aina 50 000 euroon asti. Lainalle ei tarvita takaajia eikä vakuuksia eikä myöskään muunlaisia omaisuusvastuita. Älä sekoita haenyt.fi sivustoa opintopolku tai yhteishaku 2020 tilanteisiin, sillä kyseessä on lainapalvelu vaikka nimi voi muistuttaa muita palveluita.

Vertaa lainoja

Haenyt palvelussa vertaat lainoja helposti ja vaivattomasti. Palvelua on verrattu jopa Lendo lainapaveluun, joka toimii täysin vastaavalla tavalla. Osa on ilmoittanut jopa saaneensa edullisempia pikalaina tarjouksia kuin muualta verkossa.

Laina

Laina on simppeli, se voi olla pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto kaikkiin tarpeisiin. Koska palvelussa lainahakemuksesi kilpailutetaan varmistat, että saat aina edullisimman tarjouksen lainastasi ja kaiken kukkuraksi saat vielä itse valita hyväksytkä vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset jos ne eivät miellytä sinua.

Juuri tästä syystä palvelu on ollut ylivoimaisen suosittu pidemmän aikaa, lisäksi palvelu on ketterä ja moderni josta saat vastaukset nopeasti usemmiten jopa minuuteissa.

Haenyt info:

Haenyt on lainanvälitys palvelu, jonka omistaa Tuntitili.fi palvelusta tunnettu Holla Online Oy. Haenyt palvelusta löydät helposti ja nopeasti itsellesi sopivan lainan juurin sinun ehdoillasi. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Haenyt lainat:

Haenyt lainapalvelusta voit hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti, 1 – 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Kokeile maksutta mihin hintaan juuri sinä saisit lainaa!

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Haenyt etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Haenyt omat sivut:

Haenyt palvelulla ei ole omia sivuja. Saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi joten varmista myös roskapostikansio, jotta et hukkaa parhaita lainatarjouksia.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: