Credigo

5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 4 arvosteluun)

Credigo maksaa lainat tilillesi jopa 15 minuutissa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Lainaehdot Credigo:

Määrä 500...5000
Laina-aika 24 - 60 kuukautta
Korko 19,95 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Credigo yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.credigo.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 4272 0663
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@credigo.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Unioninkatu 20–22, 00130 Helsinki

Credigo kokemuksia:

5
5.0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 4 arvosteluun)
Erinomainen100%
Todella hyvä0%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono0%
5.0 rating
23.7.2020

Tiedoksi vain kaikille, että easycredit ja credigo on yksi ja sama lainapalvelu. Tai siis sama omistaja ja samat lainat.

Hanna
5.0 rating
22.7.2020

Tämä palvelu ei kyllä koskaan jätä kylmäksi. Lainat maksetaan aina lähes samalla sekunnilla kun sopimus on allekirjoitettu!! 5/5

Jere
5.0 rating
22.7.2020

Kerrankin saa halpaa lainaa, nyt kannattaa hakea!

Leino
5.0 rating
22.7.2020

Credigo on minun way-to-go pikalainapalvelu jos tarvisten rahaa oikeasti nopealla aikataululla.

Jyrki

Credigo työtön

Tällä oletettavasti tarkoitetaan, että olet työttömänä ja tarvitset lainaa ja haluat tietää voiko Credigo myöntää lainaa työttömille? Voit vielä tarkistaa Credigon sivuilta miten asia menee, mutta periaatteessa jos tulosi ovat riittävällä tasolla huolimatta työttömyydestä voit saada lainaa tiettyyn pisteeseen asti. Tosin sinun täytyy valmistautua toimittamaan tositteita ja liitteitä perustellaksesi takaisinmaksukykysi joka tarkoittaa, että tilanteesta riippuen lainan saaminen saattaa venyä.

Credigo luottorajan korotus

Luottorajan korotuksella tarkoitetaan sitä, että jos luottorajasi on nyt 1000 euroa ja tarvitset käyttöösi 2000 euroa ilman, että sinun tarvitsee lyhentää lainaa. Luottorajan korotus onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai kirjautumalla Credigon omille sivuille jossa pääset asioimaan lainasi kanssa.

Credigo laina heti

Credigo on way to go paikka jos tarvitse lainaa heti sillä käytössä on nopea luottokelpoisuuden arviointi joka tarkoittaa, että voit saada lainaa käyttöösi heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Credigo joustoluotto

Credigo tarjoaa käyttöösi myös joustavia rahoitusratkaisuja joita nimensä mukaisesti joustoluotto on. Credigon joustoluotto on luottotili, jossa voit laittaa rahaa tilillesi aina kun tarve ilmenee. Voit seurata luottorajaasi ja nykyistä lainasaldoasi omilta sivuilta joihin saat tunnukset lainan hakemisen yhteydessä.

Credento kirjaudu sisään

Älä missään tapauksessa sekoita Credentoa Credigoon vaikka nimet ovat hyvin samankaltaiset. Credento on erillinen lainapalvelu, jolla ei ole mitään tekemistä NorthMill Oy ab:n kanssa. Toinen lainatuote joka Northmill omistaa on Easycredit joka on täysin identtinen Credigo lainapalvelun kanssa. Jos sinulla on enemmän kysyttävää ota yhteyttä suoraan Credigon asiakaspalveluun joka osaa varmasti auttaa sinua, yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Credigo info:

Credigo on helppo ja nopea tapa saada helpotusta arjen nopeisiin rahoitustarpeisiin. Hakemuksen täyttäminen käy minuuteissa.

Hae Suomen selkein kulutusluotto Credigolta!

Credigo lainat:

Credigo myöntää nopeaa kulutusluottoa 500 – 5000 euroa 2 – 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan kustannukset ovat edulliset ja hallinointi omien sivujen kautta helppoa ja vaivatonta.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Credigo etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Credigo omat sivut:

Credigon omilta sivuilta pääset hallinoimaan lainaasi helposti. Tarvittaessa voit hakea uuttaa lainaa tai maksaa aikaisemmat lainasi pois. Näet erittelynä lainasi kustannukset ja maksuaikataulun.

Credigolta saat halutessasi myös laskun paperikirjeenä ilmaiseksi mikäli niin haluat.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Blue Finance

Blue Finance