Bondora

1.0 rating
1 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)

Bondora maksaa lainat tilillesi jopa 15 minuutissa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Lainaehdot Bondora:

Määrä 500...10.000
Laina-aika 3 - 60 kuukautta
Korko 9 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Ei vaadita
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Hyväksymisprosentti

0%

Bondora yhteystiedot:

Lainapalvelun kotisivut www.bondora.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero vain sähköposti
Asiakaspalvelun sähköposti asiakaspalvelu@bondora.fi
Yrityksen ilmoittamat osoitetiedot Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100 Helsinki

Bondora kokemuksia:

1
1.0 rating
1 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen0%
Todella hyvä0%
Keskiverto0%
Menettelee0%
Huono100%

Ole ensimmäinen joka arvostelee palvelun.

Bondora info:

Bondora on suosiotaan vuosi vuodelta kasvattava lainapalvelu joka perustuu vertaislainoihin. Palvelun kiinteät korot ovat markkinoiden halvimmat vain 9%. Saat luottopäätöksen 60 sekunnissa ja rahat maksetaan viipymättä tilillesi.

Bondora lainat:

Bondora on nykyajan lainapalvelu josta saat lainaa 500 – 10 000 euroa kaikkiin tarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia jopa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu muutamassa minuutissa jonka jälkeen; jos päätös on positiivinen laina maksetaan tilillesi heti.

Kuka voi hakea lainaa:

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalinen, joka täyttää luotonantajan luottokelpoisuus määritelmän.

Bondora etukoodi:

Valitettavasti palvelu ei tarjoa tällä hetkellä kampanjakoodeja asiakkailleen.

Bondora omat sivut:

Bondoran omilta sivuilta pääset hallinoimaan lainaasi helposti. Tarvittaessa voit hakea uuttaa lainaa tai maksaa aikaisemmat lainasi pois.

Näin haet lainaa:

Siirry lainapalvelun kotisivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Täytä lyhyt lainahakemus, joka avautuu nappia klikkaamalla. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi huolellisesti täytetyn hakemuksen. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Bondora - kallis vai halpa laina?

Bondora on lainayhtiö tai itse asiassa verkkoalusta, jossa kuka tahansa voi sijoittaa rahaa “vertaislainoihin” joita maksetaan lainanhakijoille jotka hakevat lainaa Bondorasta.

Tämä tarkoittaa, että kaikki Bondorasta haetut lainat ovat muiden ihmisten palveluun sijoittamia rahoja. Nämä sijoittajat voivat itse määrittää oman riskitasonsa, joka myös luotonantajan päässä määrittää lainan kustannukset.

Laina voi siis irrota halvimmillaan erittäin halvalla, mutta kalleimmillaan hyvin kallilla. Luotonottaja saa kuitenkin itse valita useiden lainatarjousten joukosta sen joka sopii itselle parhaiten.

Olemme kuitenkin huomanneet, että lainat joita Bondoralta on saatavilla vaihtelevat merkittävästi. Bondora tekee itse luottokelpoisuusarvioinnin, joka määrittää sinun oman riskitasosi. Tämä riskitaso saattaa absurdisti vaihdella eri lainanhakijoiden välillä, siten että lainojen kustannuksissa saattaa olla jopa kaksinkertaisia eroja.

Verkosta on löydettävissä useita topiikkeja hakemalla Bondora kokemuksia 2018 hakusanalla. Näissä kokemuksissa puhutaan muun muassa siitä, että lainapalvelun kautta haettu laina on ollut älyttömän kallis ja kahdelle samanlaiselle lainanhakijalla samoilla tuloilla tarjottiin täysin erilaisia lainoja joiden kustannukset olivat täysin erilaiset.

Bondora maksuhäiriö

Samalla tavalla kuin muiltakin suomessa toimivilta lainapalveluita ei myöskään Bondoralta irtoa lainaa jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Näissä tapauksissa kannattaa kokeille jotakin toista luotonantajaa.

Aina voi kuitenkin yrittää saada lainaa, koska palvelu on alunperin virolainen ja on virolaisomistuksessa, joten ehkä säännöt ovat hieman löysemmät heidän päässä. Tarjotut lainat vaihtelevat saatavilla olevien lainojen mukaan, mutta todennäköisesti lainaa ei tulla myöntämään koska Suomen lainsäädäntö sanoo, että maksuhäiriömerkinnän omaavalle lainanhakjalle ei saa myöntää lainaa.

Velka

Bondoralla on hyvin jämäkkä velka politiikka, joka tarkoittaa että lainan takaisinmaksusta kannattaa huolehtia kaksin käsin. Tämä velkapolitiikka on sen takia tarkka, että palvelu ei käytännössä onnistu houkuttelemaan uusia sijoittajia jos heillä on liian suuri riski menettää sijoutuksensa.

Sijoittajan näkökulmasta Bondora tarjoaa kuitenkin erinomaisen ratkaisun esimerkiksi hajauttamaan omaa sijoitusportfoliota mahdollisimman tehokkaasti.

Bondora on mukana Omalaina palvelussa

Myös Bondoran lainapalvelu on mukana lainojen kilpailutuksessa esimerkiksi Omalainan verkkopalvelussa. Kannattaa kokeilla hakea lainaa sitä kautta, sillä kilpailutuksen kautta saadut lainatarjoukset ovat usein olleet merkittävästi edullisempia.

Oma lainan löydät luotonantajavertailustamme etusivulta. Muista lukea meidän kirjoituksemme ennen kuin päätät hakea lainaa, sillä me laitamme kaikki luotonantajat tulikokeeseen katsoen onko luotonantaja oikeasti luotettava vai puhtaasti huijaus ainakin korkojen ja kustannusten suhteen.

Luotettavuudesta puheen ollen Bondora on toiminut alalla jo 11 vuotta tarjoten sijoittajille mahdollisuuden vaurastua ja lainanhakijoille mahdollisuuden investoida itseensä.

Mitä muut ovat mieltä vertaislainoista?

Vertaislainat ovat hyvin merkittäväksi vähemmistöksi jäänyt lainaamisen muoto, jota kautta on mahdollista saada hyvinkin edullista lainaa jos sijoittajat ovat avokätisiä ja avoimempia riskien suhteen. Korkotuotto riskisissä lainoissa voi huidella jopa 10 – 15 prosentin välillä, vuodessa!

Bondoran lainapalvelua on kuitenkin käyttänyt jo yli 120 000 tyytyväistä laina-asiakasta jotka ovat pitäneet lainansa kuluista ja ehdoista. Moni lainansa takaisinmaksanut on jopa palannut takaisin Bondoraan hakemaan uutta lainaa. Sinä kuitenkin itse päätät mistä lainapalvelusta haluat lainaa hakea.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: